Kui õunad kipuvad minema pehmeks ja pisut tohletama ei isuta nad ei suuremaid ega väiksemaid. Samas on oma aia õun kallis kraam. Mis temaga siis teha kui ta enam esinduslik ei ole. Õunasnäkki!
Õunarullid |
Õunarullid. Retsept
Sellest kogusest saab ühe ahjuplaadi.
- ca 16 pisemat õuna
- 1 spl. mett (vastavalt õunte hapususele rohkem)
Nendest õuntest saab umbes ühe ahjuplaadi täie snäkki |
Panen ahju 80 kraadi juures ja lasen tal seal olla ca 6h.
Katsun sõrmega. Kui õunamödi on saavutanud plastmasssiliku koostise, siis on aeg välja võtta.
Panen küpsetise lauale, nii, et küpsetuspaber jääb üles. Eemaldan selle.
Keeran snäki rulli ja lõikan parajad tükid. Ühest plaadirullist tuli mul 16 väikest rullikest.
Kui snäkk jääb ahju kauemaks, pole ka hullu. Siis tulevad neist mõnusad krõbinad.
Olgu elastsed või kõvad. Ära krõmpsutatakse nad kiiresti!
Kommentaarid
Postita kommentaar