Magus sidruni moos (lemon curd). Retsept
Kui isutab magusa järele. Suurepärane suhkru- ja viljavaba magusaleevendus.- 4 muna
- 2 sidrunit
- natuke riivitud öko sidruni koort
- 2 spl tapioka jahu (võimalik asendada kartulitärkliega)
- 200 gr gheed (või võid)
- mesi (võib ka kasutada steeviat) vastavalt oma maitsele.
Panen klaaspurki. Külmkappi. Meie peres see moos külmkappi ei jää kauemaks kui üheks päevaks. Säilib külmikus ca nädala.
Originaalretsept: http://greensofthestoneage.com/paleo-lady-grey-curd/
Shokolaadi vaht. Retsept
3 spl. kookosõlimaitse järgi kas steeviat või mett (supilusika täis)
3 spl. toorkakaod
3 muna
Kuumutan kookosõli ja segan sisse toorkakao pulbri. Vahustan kergelt munakollase ja segan shokolaadi sisse. Jätan jahtuma.
Vahustan munavalged kuni segu muutub kõvaks. Kui miksimisnõu põhjas on vedelat munavalget siis eemaldan vahustatud valge ja mikserdan vedelat veel, kuni õhuline.
Segan õrnalt shokolaadi sekka.
Panen väiksematesse nõudesse ja paariks tunniks külmkappi
Kommentaarid
Postita kommentaar