Vaja on:
- 6 kartulit (umbes)
- 2 porgandit
- 4 purgikurki
- 1 sibul
- ca 1 klaas ise keedetud puljongit
- 3-4 spl. ise tehtud majoneesi (vaja on 1 muna ja 3/4 kl õli)
- maitserohelist - näiteks till
- soola, veits pipart
Teen nii:
Keedan kartulid ja porgandid. Hakin mugavad suured tükid. Hakitud kartulitele ja porganditele valan peale ca klaasi puljongit. Lisan hästi peeneks hakitud sibula. Maitserohelise. Soola maitse järgi. Sörts pipart. Majoneesi.
Šveitsi moodi kartulisalt peaks jääma mõnusalt mahlane. Natsa vedel isegi. Valmib kiiresti. Seal pole liiga palju komponente, et kõht hulluks läheks. Ja maitseb väga hea.
Kommentaarid
Postita kommentaar